Achtergrondinformatie

Nutritic Intense Riche: het eerste product van La Roche-Posay in een potje

Img_Nutritic Intense Riche: het eerste product van La Roche-Posay in een potje

La Roche-Posay beseft dat naast dermocosmetische efficiëntie ook het emotionele aspect van een verzorgingsproduct belangrijk is. Om behalve op de behoeften van de gevoelige huid ook zo goed mogelijk in te spelen op de wensen van de gebruiksters, heeft La Roche-Posay dan ook gezorgd voor een unieke zintuiglijke ervaring.

Cosmeticapotjes en gevoelige huid

Een product dat in een potje zit, komt meer in contact met de lucht en met de vingers. Vandaar dat er meer bewaarmiddelen nodig zijn om de formule lange tijd goed te houden. Dit druist lijnrecht in tegen de noden van de gevoelige huid, die juist behoefte heeft aan een product met een minimum aan bestanddelen. Vanuit hun engagement voor de gevoelige huid hebben de Laboratoires La Roche-Posay dan ook altijd gekozen voor verzorgingscrèmes in tube.

Context

Vandaag heeft La Roche-Posay zijn grenzen verlegd en brengt het merk zijn eerste verzorgingsproduct in een potje, met niet meer bewaarmiddelen dan een formule in een tube: NUTRITIC Intense Riche. Een sterk staaltje van vernuft, gebaseerd op een aantal innoverende principes. Dankzij een minimalistische formule, een uitgekiende combinatie van actieve bestanddelen en de exact vereiste dosis bewaarmiddelen, kan nu een verzorgingsproduct worden aangeboden dat zijn kwaliteiten behoudt en tegelijk de noden van de gevoelige huid maximaal respecteert. Zo kunnen ook vrouwen met een gevoelige huid voortaan genieten van een unieke zintuigelijke ervaring.

Een ultrasensuele balsemtextuur

Ook de textuur van NUTRITIC Intense Riche is innoverend: tegelijk stevig en toch smeltzacht. Een unieke balsem die romig-zacht en toch o zo licht en luchtig aanvoelt. Dank zij zorgvuldig geselecteerde ingrediënten smelt de balsem bij het aanbrengen tot een frisse fluid, die onmiddellijk in de huid dringt en meteen een comfortabel gevoel geeft zonder enig vet effect. De sensuele versmelting met de huid zorgt voor een unieke ervaring, een heerlijke dagelijkse verwennerij.

Ontdek ook de rest van het gamma Nutritic Intense >

Aanbevolen voor u

See all articles

La Roche-Posay beveelt aan

Bekijk alle producten