Gebruikerservaringen

« Ik heb definitief gekozen voor een speciale nagellak »

Img_« Ik heb definitief gekozen voor een speciale nagellak »

Sommige schoonheidstrends leiden tot een ware catastrofe. Nadia droomde van nagels die er altijd perfect zouden uitzien. Maar ze maakte een grote fout, waar ze zich niet meer aan zal laten vangen. Ze moest wachten tot haar slap geworden nagels weer helemaal hersteld waren en nieuwe gewoonten aannemen.

Puistjes door puberteit

Nadia, hecht jij veel belang aan mooie nagels?

Ik ben verkoopster in een nogal chique boetiek in Parijs en moet er dus altijd onberispelijk uitzien. Mijn nagels manicuren is dus een must, maar het vergt enorm veel tijd. Daarom heb ik in 2007 gelnagels laten zetten zodat ik mijn french manicure minstens drie weken aan een stuk picobello kon houden. Ik was opgetogen over het resultaat, want mijn nagels bleven er natuurlijk van 's morgens tot 's avonds perfect uitzien. Maar toen ik de hars er weer liet afhalen, is de droom ontaard in een nachtmerrie.

Symptomen

Wat is er gebeurd?

Mijn nagels waren gewoon helemaal slap geworden. Men heeft mij aangeraden om ze helemaal af te knippen zodat ze weer "op krachten" zouden kunnen komen. Maar dat heeft niks geholpen. Ik heb alle fasen doorlopen: Mijn nagels kregen groeven, gingen afbreken, splitsen… Gekleurde nagellak opdoen ging niet meer, hij hield amper 24 uur, schilferde af en deed mijn nagels nog ongelijkmatiger ogen.

De oplossing

En vond je geen oplossing voor je probleem?

Toch wel! In een tijdschrift las ik dat er nagellak bestaat voor broze en beschadigde nagels. Dat heb ik natuurlijk geprobeerd, en toen kon ik eindelijk weer genieten van mooie gelakte nagels. Mijn nagellak hield, en ik stelde ook vast dat er heel wat meer kleuren in waren dan transparante of pasteltinten. En hoe langer ik die lak gebruik, hoe meer ik tot mijn grote vreugde vaststel dat het algemene uitzicht van mijn nagels erop vooruitgaat!

  • Facebook
  • Pin

Aanbevolen voor u

See all articles
3 pushs