Gebruikerservaringen

« Op make-up bijt ik mijn lippen niet meer stuk »

Img_« Op make-up bijt ik mijn lippen niet meer stuk »

Droge lippen gaan trekken en verdragen op de duur bijna niets meer... Moet ik mijn lipstick nu definitief naar de prullenmand verwijzen? Als het over make-up gaat, neemt Capucine geen genoegen met compromissen. Lees hier hoe zij comfort en schoonheid toch weet te combineren.

Puistjes door puberteit

Capucine, heb je altijd al lipstick gebruikt?

Lipstick is natuurlijk iets op en top vrouwelijks… Vroeger was ik er niet zo'n fan van en gebruikte ik liever gloss. Maar op een dag heb ik uit nieuwsgierigheid eens een echte lippenstift geprobeerd, in een mooie tint rood. Ik was meteen verkocht. Maar toen werd het winter en doken die typische winterkwaaltjes op: droge, gesprongen lippen... En het was gedaan met die fraai opgemaakte lippen ! Wat ik ook deed, het resultaat was altijd maar zo-zo. Als ik een hydraterende stick aanbracht voordat ik mijn lippen opmaakte, was de kleur na een 20-tal minuten foetsie.

Symptomen

Heb je daarom toen gekozen voor een lippenstift voor gevoelige lippen?

Eigenlijk heb ik heel toevallig in een apotheek ontdekt dat er speciale producten voor gevoelige lippen bestonden. En ik was nog meer verrast toen ik de kleuren zag. Er zaten natuurlijk beige en rozige tinten bij, maar vooral ook veel nieuwe, heel pittige kleuren, onder andere ook een echt "rood rood", "à la Marilyn".

De oplossing

En heb je met deze lipstick nu geen problemen meer?

Nee, want de textuur is ultracomfortabel om aan te brengen ; de lipstick is crémig, glijdt zachtjes over de lippen en verdoezelt alle oneffenheidjes, velletjes en dergelijke. Mijn lippen zijn ook goed gehydrateerd en trekken niet meer. Het is eigenlijk een beetje alsof ik een beschermende balsem aanbreng, maar dan wel een gekleurde. Ik moet toegeven dat ik er zo dol op ben dat ik er in enkele maanden tijd wel een stuk of tien verschillende kleuren van heb aangeschaft…

  • Facebook
  • Pin

Aanbevolen voor u

See all articles
3 pushs