336093361033606

achter
onze producten

Heb je je ooit afgevraagd hoe producten worden gemaakt en getest?
Wat is de bron van onze ingrediënten?
Zijn onze producten ook geschikt voor baby's?
Welke methode hebben we ontwikkeld als een alternatief voor dierproeven?
Wat betekent "100% allergie getest"?Bij La Roche-Posay zijn we toegewijd om zeer efficiënte en veilige producten te ontwikkelen die zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

Ontdek hieronder onze strenge testprotocollen, samenwerkingen met medische experts en strenge selectie van ingrediënten.

  • Ingrediënten
  • Tests
  • Verpakkingen

La Roche-Posay: Nauwe samenwerking met experts

De missie van La Roche-Posay is veilige producten ontwikkelen die een beter leven mogeljik maken voor zelfs de meest gevoelige of broze huid.
Om deze ambitieuze taak perfect te vervullen, omringen we ons met befaamde medische experts, om formules te ontwikkelen die aan deze uitdaging voldoen.

Experts uit alle domeinen

57.000 dermatologen wereldwijd
Wij werken permanent samen met dermatologen, kinderartsen en oncologen om de meest geschikte en veiligste ingrediënten te selecteren voor onze formules, ze te testen voor de marktlancering en ze in real-time op te volgen nadat ze op de markt zijn gebracht.

Ons Wetenschappelijk Comité
Voor alle nieuwe projecten en wetenschappelijke innovaties raadplegen we ons medisch expertcomité dat bestaat uit artsen met diverse specialisaties. Dermatologen, allergologen en andere specialisten werken nauw met ons samen om veilige producten te ontwikkelen die zelfs geschikt zijn voor een huid die verzwakt is door medische aandoeningen of behandelingen.

De experts in corrigerende make-up van La Roche-Posay

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_03

We maken ook gebruik van de kennis en vaardigheden van experts in corrigerende make-up, die zoveel meer te bieden hebben dan alleen make-uptechnieken. De medische schoonheidsspecialisten van het Thermaal centrum van La Roche-Posay Thermal Center zijn psychologisch geschoold om de mens in zijn geheel te behandelen, zowel vanuit esthetisch als psychologisch standpunt. Met unieke workshops corrigerende make-up bieden zij mensen met huidaandoeningen weer hoop en een verbeterde levenskwaliteit. Typische voorbeelden zijn vitiligo, ernstige acne of de nasleep van brandwonden, maar ook de nevenwerkingen van kankerbehandelingen, die de patiënten innerlijk en uiterlijk kwetsbaar maken. Hierbij is gespecialiseerde begeleiding nodig om het zelfbeeld en zelfvertrouwen van deze mensen te herstellen.

Klik HIER om te leren hoe je je make-up routine beter afstemt op je gevoelige of allergische huid.

Ondersteund door concreet wetenschappelijk onderzoek, met 550 klinische en observationele studies

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_PARA_01

Tot dusver hebben we de tolerantie van onze producten gecontroleerd in 550 klinische studies:

  • Klinische tests onder medisch toezicht;
  • Studies die lopen in verschillende landen, met verschillende etnische types;
  • Op alle vormen van gevoelige, beschadigde of kwetsbare huid, inclusief mensen die kankerbehandelingen ondergaan of achter de rug hebben.

Ontdek waarom je er zeker van kunt zijn dat onze huidverzorgingsproducten echt veilig zijn.

Deel dit

sluiten