Bewezen doeltreffendheid. Klinisch vastgestelde tolerantie.

La Roche-Posay:
bewezen doeltreffendheid, klinisch vastgestelde tolerantie

Img_La Roche-Posay: bewezen doeltreffendheid, klinisch vastgestelde tolerantie

Doeltreffendheid en veiligheid: deze twee woorden vatten de filosofie samen van al onze formuleringen, ongeacht of het gaat om gepatenteerde innovaties die dag na dag het onbeperkt genezingspotentieel bewijzen van het Thermaal bronwater van La Roche-Posay of van huidverzorgingsproducten die wereldwijde referenties zijn geworden op het vlak van dermocosmetica. Steeds zoekend naar het perfecte evenwicht tussen optimale doeltreffendheid en tolerantie, formuleren we al onze huidverzorgingsproducten in navolging van een uniek formuleringscharter.

Steeds nieuwe prestaties op formuleringsvlak

Het Dermatologisch Laboratorium van La Roche-Posay heeft een tweevoudige ambitie: onze huidverzorging moet doeltreffend aan de behoeften voldoen van de gevoelige huid, en tegelijkertijd een optimale tolerantie te waarborgen voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige. Een taak die onmogelijk zou zijn zonder "de mannen en de vrouwen in La Roche-Posay die door hun inzet en hun talent iedere technologische uitdaging tot een succes kunnen maken", zoals Muriel Bayer-Vanmoen, Internationale Directrice Huidverzorgingsproducten herinnert.

De uitwerking van een huidverzorgingsproduct houdt steeds een nieuwe uitdaging in waar onze teams gedurende bijna twee jaar aan werken, vanaf de selectie van een werkstof. Drie hoofdprincipes leiden hun stappen bij iedere stap van hun werk: een strikte selectie van grondstoffen, een hoge concentratie van de voornaamste werkstof en een minimalistische formulering, beschermd door een geoptimaliseerd bewaringssysteem. Tijdens deze formuleringsfase wordt de formule onderworpen aan een reeks uiterst strikte tolerantietests in normale gebruiksomstandigheden. Indien bij deze tests de tolerantie van de formule niet aanvaardbaar is (op het vlak van allergie, comfort), beginnen onze laboratoria helemaal opnieuw met de formulering.

Innovatie van La Roche-Posay: een verzorging in een glazen pot

Een verzorging bieden met een minimalistische formulering vereist doorgaans het gebruik van verpakkingen die het product van de lucht, het licht en de huid afsluiten. Vandaag, voor het eerst in veertig jaar bestaan, heeft het Dermatologisch Laboratorium een doorbraak neergezet op het vlak van formulering die resulteert uit technologische, emotionele en zintuiglijke expertise:  Nutritic Intense Riche , een diepe, voedende en reconstruerende verzorging in een glazen pot.

v_packshot-nutritic_glass_jar.png

Veeleisende normen in lijn met de behoeften van de gevoelige huid

80 formuleringsproeven: dit is het aantal galenische voorstellen dat onze formuleringsverantwoordelijken soms vereisen om de gewenste cosmeticiteit te verkrijgen. Maar onze onwrikbaarheid houdt daar niet op: een groot aantal van onze huidverzorgingsproducten zullen door de klinische studies moeten komen die in samenwerking met dermatologen worden gevoerd. Het is dankzijdeze studieshun doeltreffendheid en veilig gebruik, zelfs op de gevoelige huid of de probleemhuid, kunnen worden bewezen.

Ten slotte streven we ernaar u een optimale ervaring van onze producten te bieden door hard aan de texturen te werken. Van de formulering van de meest omhullende en smeuïge huidverzorging voor de droge huid tot de matmakende gelcrèmes voor de vette huid, behalen de formuleringsverantwoordelijken van La Roche-Posay steeds opnieuw galenische doorbraken om aan alle huidtypes doeltreffendheid, tolerantie en comfort te bieden.

Redermic [R], de kracht van een unieke werkstof ten dienste van de gevoelige huid

Perfect voorbeeld van het innovatievermogen zonder compromis van het Dermatologisch Laboratorium van La Roche-Posay,  gaat de retinoluitdaging aan met een optimale, corrigerende dosis retinol die geleidelijk aan wordt afgeleverd voor meer tolerantie.

v_packshot-redermic.png