Gebruikerservaringen

« Mijn dagelijkse routine voor mijn huid die niets verdraagt »

Img_« Mijn dagelijkse routine voor mijn huid die niets verdraagt »

Sinds enige tijd was de gevoelige huid van Laura compleet intolerant geworden. Maar nadat ze heel wat onaangepaste verzorgingsproducten had uitgeprobeerd, heeft ze nu eindelijk de oplossing gevonden. Dit is haar verhaal.

Puistjes door puberteit

Laura, sinds wanneer heb jij al een intolerante huid?

Ik heb altijd al een gevoelige huid gehad, maar enkele maanden geleden kon ze opeens niets meer verdragen, zonder dat ik daar een verklaring voor had… Dat was echt heel vervelend!

Symptomen

Hoe reageerde je huid dan concreet?

Ze was overgevoelig en raakte van het minste geïrriteerd. Dus heb ik een hydraterende crème gekocht om haar te proberen kalmeren... Maar telkens wanneer ik een nieuwe probeerde, was het hetzelfde: ik kreeg kleine rode plekjes op mijn huid. Uiteindelijk was ik ten einde raad ! Mettertijd ging mijn huid die producten steeds minder goed verdragen en leek het probleem nog verder te verergeren.

De oplossing

Wat heb je toen gedaan?

Ik ben toen naar een dermatoloog geweest. Die heeft me uitgelegd dat ik gewoon een huid met neiging tot intolerantie had. Op zijn advies heb ik al mijn dagelijkse verzorgingsroutines eens onder de loep genomen en herzien. En nu gebruik ik verzorgingsproducten die speciaal zijn samengesteld voor de intolerante huid. Zo heb ik bijvoorbeeld geopteerd voor een specifiek reinigingsproduct, gevolgd door een kalmerende en beschermende verzorgingscrème zonder parfum of conserveermiddelen. Door de juiste producten te gebruiken, is alles veranderd! Mijn huid is nog altijd gevoelig, maar ik weet nu hoe ik haar doeltreffend moet voeden en verzorgen. »

Aanbevolen voor u

See all articles