Achtergrondinformatie

Huidproblemen

Img_Huidproblemen

De huid is het grootste orgaan van ons lichaam. Het is ook het grootst zichtbare orgaan. Onze huid zorgt voor natuurlijke bescherming tegen schadelijke bacteriën en virussen. Goede verzorging is dus erg belangrijk, zowel voor de normale als de gevoelige huid. Sommige mensen krijgen te maken met huidproblemen en brengen één of meerdere bezoeken per jaar aan de dermatoloog. Soms is medicatie nodig, maar de keuze voor de juiste verzorgingsproducten is in elk geval van belang.

Invloeden van buitenaf

Met de juiste verzorging kunt u bepaalde huidirritaties voorkomen. Huidproblemen kunnen helaas niet altijd voorkomen worden. Weersinvloeden, voeding, levensstijl, stress, maar ook de natuurlijke opbouw van uw huid, kunnen zorgen voor huidproblemen of deze positief dan wel negatief beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan huidproblemen zoals acne, eczeem of psoriasis.

Huidproblemen beheersen

Huidproblemen zoals eczeem, psoriasis en acne zijn erg vervelend. Het beheersen van deze problemen kan een uitdaging zijn. De juiste verzorging is dan ook extra belangrijk. La Roche-Posay ontwikkelt al meer dan 30 jaar producten voor de gevoelige huid. Samen met dermatologen en onderzoekers komen de beste producten tot stand. Onze verzorgingsproducten bevatten dermatologische bestanddelen en zijn gebaseerd op de laatste ontwikkelingen binnen medisch onderzoek. Door de uitstekende kwaliteit worden deze producten voorgeschreven door dermatologen, maar ook veel geadviseerd door familie en vrienden onderling.
Verzorg uw gevoelige huid met de producten van La Roche-Posay: de optimale verzorging bij huidproblemen.

  • Facebook
  • Pin

Aanbevolen voor u

See all articles