0

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws en aanbiedingen

Media Widget 01Media Widget 02Media Widget 03

No More display

Terug naar www.laroche-posay.be/nl
Save your skin

Verzorg je huid na het zonnen

s Zomers staat je huid bloot aan tal van agressies. Zon, zand, wind, zoutwater…: al deze factoren kunnen de huid beschadigen en irriteren. De oplossing: een herstellend aftersun-product aanbrengen.

Img_Verzorg je huid na het zonnen

s Zomers staat je huid bloot aan tal van agressies. Zon, zand, wind, zoutwater…: al deze factoren kunnen de huid beschadigen en irriteren. De oplossing: een herstellend aftersun-product aanbrengen.

De huid aan het eind van de dag weer hydrateren

Om de hydrolipidenfilm en de beschermende barrière van de opperhuid te beschermen, is het aanbrengen van een aftersun-product een onmisbare zomerse gewoonte.
Posthelios herstellende aftersun-verzorging is verrijkt met relipiderende bestanddelen om deze film weer te herstellen.
's Avonds na het douchen op alle blootgestelde zones aanbrengen. De huid wordt gevoed en gehydrateerd, en voelt weer soepel en zacht aan.

Roodheid kalmeren

Ook al kennen we allemaal het belang van doeltreffende bescherming tegen zonne-erytheem (of zonnebrand), na een dagje strand is de huid toch soms rood en verhit. Daarom is Posthelios verrijkt met kalmerende bestanddelen die onmiddellijk verlichting brengen.

De juiste bescherming kiezen

Het Anthelios-gamma biedt hoge bescherming in een hele waaier texturen aangepast aan alle huidtypes en alle omstandigheden.

Langer mooi bruin blijven

Vergeet tot slot niet dat een beschermend zonneproduct je niet belet om bruin te worden. Integendeel, het helpt je om een mooie egale gloed en een natuurlijke, langer houdende kleur te verkrijgen.
Gebruik na je vakantie dagelijks een aftersun zoals Posthelios en je gezond vakantiekleurtje blijft nog vele weken mooi.

De troeven van thermaal water van La Roche-Posay

Thermaal water van La Roche-Posay is ook een ideale oplossing om een zongeïrriteerde huid tot rust te brengen. De unieke combinatie van mineralen en sporenelementen zorgt voor een natuurlijk antioxiderend en kalmerend effect.

DE BESTE BESCHERMING TEGEN DE ZON VOOR MIJ

Ons 3-stappenplan om jezelf te beschermen tegen kanker