Gebruikerservaringen

« Ik heb een oplossing tegen haaruitval uitgetest... en met succes! »

Img_« Ik heb een oplossing tegen haaruitval uitgetest... en met succes! »

Pierre verloor veel haar. Hij is dan begonnen met een behandeling tegen haaruitval, die uiteindelijk vruchten heeft afgeworpen. Hij leerde ook om beter om te gaan met stress. Dit is zijn verhaal.

Puistjes door puberteit

Pierre, wanneer is jouw haar beginnen uit te vallen?

Het was mijn vrouw die op een dag opmerkte dat mijn voorhoofd toch wel behoorlijk kaal begon te worden. Ik moet toen rond de 30 zijn geweest. Ik had er zelf eigenlijk niet echt op gelet tot Corinne erover begon. Ik herinner me dat we aan het strand waren en ik juist was gaan zwemmen. Met mijn haar nat en naar achteren, was haar dat opeens opgevallen. Toen we terug thuiskwamen, ben ik toen eens beginnente  neuzen in foto's van 10 jaar eerder. Het was echt opvallend: in enkele jaren tijd was ik veel haar verloren.

Symptomen

Is je haar daarna nog sneller gaan uitvallen?

Ja, inderdaad. Ik begon plots veel haar te verliezen. Als ik 's morgens wakker werd, lagen er soms wel 20 op mijn hoofdkussen. Het was echt frappant. Ik dacht dat het wel zou overgaan, maar niets was minder waar. Ik bleef maar haar verliezen. Toen ben ik me gaan realiseren dat ik er echt iets moest aan doen.

De oplossing

Heb je toen een oplossing gevonden tegen je haaruitval?

Ik moet zeggen dat ik heel goed geholpen ben door mijn apotheker. Op zijn aanraden heb ik een oplossing tegen haaruitval uitgetest.... en met succes ! Ik heb die verscheidene weken systematisch elke dag aangebracht. En na een maand verloor ik aanzienlijk minder haar. Nu doe ik die behandeling nog regelmatig opnieuw. En tussen de kuren door gebruik ik specifieke shampoos. Ik probeer ook regelmatig tijd vrij te maken om te sporten, want ik heb geleerd dat stress er geen goed aan doet!

  • Facebook
  • Pin

Aanbevolen voor u

See all articles
3 pushs