Gebruikerservaringen

"Make-up voor gevoelige ogen: voor mij is het een godsgeschenk!"

Img_"Make-up voor gevoelige ogen: voor mij is het een godsgeschenk!"

Anna's ogen konden hoe langer hoe minder verdragen. Ze dacht al dat ze kon stoppen met haar make-upgewoonten, tot ze zachte make-up met hoge tolerantie ontdekte. Dit is haar verhaal.

Puistjes door puberteit

Anna, vind jij van jezelf dat je bijzonder gevoelige ogen hebt?

In het begin denk je vaak dat het door de kou is dat je ogen gaan tranen. Ikzelf heb toen ik toch wel erg vaak prikkende en tranende ogen had, op een controlebezoek aan mijn oogarts toch eens gevraagd of dat wel normaal was. Blijkbaar wel! De vervuilde lucht in de stad waar ik woon en de vele uren voor mijn pc, werken dergelijke klachten natuurlijk extra in de hand bij iemand als ik die al 20 jaar lenzen draagt.

Symptomen

Heb je toen niet geprobeerd om er iets aan te doen?

Toch wel! Na dat bezoekje aan mijn oogarts was ik vastbesloten: ik zou meer aandacht gaan besteden aan mijn ogen. Ik ben begonnen met mijn lenzen minder lang en minder vaak te dragen, maar ik moest vooral ook mijn make-upgewoonten veranderen.

De oplossing

Heb je toen make-up voor gevoelige ogen uitgeprobeerd?

Ik moet zeggen dat ik daar in het begin nogal sceptisch tegenover stond. Maar toen ik het er met mijn collega's over had, hebben zij mij ervan weten te overtuigen dat make-up voor gevoelige ogen écht heel goed is. En dat heb ik inderdaad ondervonden! Ik ben altijd dol geweest op make-up en ik kan blijven spelen met allerlei verschillende looks : lichte, veeleer brave tinten voor overdag en diepere kleuren voor een romantische ontmoeting. Ik hoef niks te laten, zelfs smokey eyes zijn geen probleem… Dankzij een speciaal oogcontourpotlood voor gevoelige ogen!

Aanbevolen voor u

See all articles