Gebruikerservaringen

« Mijn huid blijft soepel en wordt gladder »

Img_« Mijn huid blijft soepel en wordt gladder »

Zon, vervuiling, roken, stress... In de loop der jaren is de huid van Célines gezicht gevoeliger geworden, wat aanleiding gaf tot onzuiverheden, glimmende zones, roodheid en een onbehaaglijk gevoel. Tot ze kennismaakte met foundations voor de gevoelige huid.

Puistjes door puberteit

Céline, hoe kan jij je huid omschrijven?

Ik woon al sinds mijn tienerjaren aan zee en daar geniet ik volop van, maar uiteindelijk heeft mijn huid eronder te lijden gekregen. Dat ik er nooit in ben geslaagd te stoppen met roken doet er natuurlijk ook geen goed aan. Mijn huid wordt hoe langer hoe reactiever. Bij het minste probleempje, bij het wisselen van de seizoenen, bij te sterke temperatuurschommelingen enz. krijg ik last van onzuiverheden en rode vlekjes. Dat is heel vervelend.

Symptomen

Heb je er nooit aan gedacht een foundation te gebruiken?

Vroeger niet, nee. Ik vond het vervelend om er niet onberispelijk uit te zien, maar toch gebruikte ik er geen. Ik was bang dat ik mijn huid op die manier nog meer zou gaan verstikken en in een vicieuze cirkel van huidprobleempjes zou belanden. Omdat ik me steeds minder goed in mijn vel ging voelen, zeker in de contacten met klanten, ben ik uiteindelijk een dermatoloog gaan raadplegen, die me aanraadde om mijn huid in alle zachtheid te reinigen. Een ander advies was: een speciale foundation voor gevoelige huid proberen. Ik was werkelijk verrast door de samenstelling van producten met hoge tolerantie. Het bleek precies te zijn wat ik nodig had.

De oplossing

En ben je tevreden over het resultaat?

Het resultaat is perfect, de vloeibare foundation smelt onmiddellijk op mijn huid, die soepel en glad blijft, en ik kan die kleine huidprobleempjes die mij zoveel zorgen baarden, nu gewoon vergeten.

Aanbevolen voor u

See all articles