Geïrriteerde of gevoelige huid? | La-Roche-Posay

Img_Geïrriteerde of gevoelige huid? | La-Roche-Posay

Soorten huidirritatie

Een geïrriteerde huid kan zich op verschillende manieren uiten. De huid van sommige mensen is zonder aanwijsbare oorzaak gevoelig voor externe invloeden zoals het weer, voedsel of agressieve cosmeticaproducten. Dit kan zich uiten in huiduitslag, eczeem of jeuk.

Kloven ontstaan vaak door kou of veel contact met water, bijvoorbeeld op de handen of de lippen. Het zijn kleine barstjes in een te droge huid die erg pijnlijk kunnen zijn. Wanneer de huid niet de verzorging krijgt die het nodig heeft kan dit zelfs leiden tot eczeem.

Kalmerende werking thermaal water

Alle producten van La Roche-Posay bevatten thermaal bronwater met herstellende en kalmerende eigenschappen. De samenstelling van dit water is uniek. Doordat het langzaam door dikke krijtrotsen is gesijpeld is het water rijk aan selenium. Dit bestanddeel heeft inmiddels zijn werking als essentieel afweermechanisme tegen vrije radicalen op de huid bewezen. Door constant de doeltreffendheid in de gaten te houden, heeft La Roche-Posay in samenwerking met 25.000 dermatologen wereldwijd een grote expertise op het gebied van een gevoelige of geïrriteerde huid . La Roche-Posay biedt huidproducten met een extreme tolerantie, zeer geschikt voor verschillende types gevoelige huid.

Aanbevolen voor u

See all articles