Gebruikerservaringen

« Ik gebruik het hele jaar door een herstellend verzorgingsproduct… En dat werkt voor mij! »

Img_« Ik gebruik het hele jaar door een herstellend verzorgingsproduct… En dat werkt voor mij! »

Camille had al verscheidene jaren last van steeds terugkerende uitslag in haar gezicht en op haar handen. Maar door dagelijks een specifieke herstellende crème aan te brengen, kon ze dit probleem eindelijk vaarwel zeggen. Dit is haar verhaal.

Puistjes door puberteit

Camille, sinds wanneer heb jij al een geïrriteerde huid?

Ik denk dat mijn huid altijd al wat neiging tot kleine irritaties heeft gehad, vooral in mijn gezicht. 4 jaar geleden begon ik dan ook nog eens uitslag op mijn wangen te krijgen. In het begin maakte ik me daar niet echt zorgen over. Ik dacht het probleem gewoon te kunnen oplossen met een hydraterende crème, maar dat lukte niet.

Symptomen

Hoe is het probleem dan verder geëvolueerd?

's Winters werd het erger door de kou en de wind. Die aanhoudende uitslag begon al snel echt vervelend te worden. Ik kreeg er zelfs hele onaangename jeuk van. Bovendien probeerde ik me te behelpen met camouflerende producten, maar die plekjes op mijn gezicht waren niet bepaald een mooi gezicht… Daarom besloot ik om een dermatoloog te raadplegen.

De oplossing

Wat stelde die voor?

Hij raadde me aan om aangepaste verzorging te gebruiken en schreef me een crème voor die specifiek ontwikkeld is om de huid sneller te laten herstellen en die uitslag te helpen genezen. Ik heb zijn advies gevolgd en bracht dat product 2 maal per dag aan op mijn gezicht, op alle geïrriteerde zones. Het resultaat bleef niet uit: al heel snel werd mijn huid weer helemaal soepel. Echt een verademing! Nu blijf ik die herstellende verzorging het hele jaar door gebruiken. En het helpt ! Zodra mijn huid geïrriteerd is, breng ik er wat van aan. En je ziet gewoon het verschil. Dat product heb ik echt altijd in mijn toilettas zitten!

Aanbevolen voor u

See all articles