336093361033606

achter
onze producten

Heb je je ooit afgevraagd hoe producten worden gemaakt en getest?
Wat is de bron van onze ingrediënten?
Zijn onze producten ook geschikt voor baby's?
Welke methode hebben we ontwikkeld als een alternatief voor dierproeven?
Wat betekent "100% allergie getest"?Bij La Roche-Posay zijn we toegewijd om zeer efficiënte en veilige producten te ontwikkelen die zelfs geschikt zijn voor de meest gevoelige huid.

Ontdek hieronder onze strenge testprotocollen, samenwerkingen met medische experts en strenge selectie van ingrediënten.

  • Ingrediënten
  • Tests
  • Verpakkingen
Lipikar, a strict formulation charter for optimal safety (v8w7ZdSDHt4)

De meest effectieve ingrediënten voor elke huid

Bij La Roche-Posay zijn we er trots op dat we een merk zijn dat door dermatologen wordt aanbevolen als geschikt voor zelfs de meest gevoelige en broze huid. We hebben onze reputatie in de medische wereld te danken aan onze expertkennis van de huid, klinisch bewezen resultaten en een compromisloos formuleringshandvest. Ons strenge selectieproces voor ingrediënten gaat ook heel wat verder dan wat de internationale instanties voorschrijven.

In elk stadium van de formulering worden toxicologen geraadpleegd

Toxicologen zijn wetenschappers die de veiligheid en alle effecten van diverse substanties bestuderen. Ons team doet er alles aan om ervoor te zorgen dat elk ingrediënt in onze formules optimaal getolereerd wordt. Daarvoor doen we een beroep op heel veel verschillende bronnen, zoals cosmetoviglilance, wetenschappelijke publicaties, casusverslagen van dermatologen en interne gegevens. De bedoeling is ingrediënten te kiezen voor een optimale tolerantie.

Wil je meer te weten komen over allergie en je huid, lees dan dit artikel.

Alle producten moeten beantwoorden aan ons Maximum Tolerance Charter

We zijn zeer streng in onze selectie van ingrediënten. Daarom zijn veel van onze formules parfumvrij en de producten die wel geparfumeerd zijn, bevatten geen enkel van de 26 allergenen die vermeld staan in de Europese Cosmeticaverordening (1223/2009/EG) van 30 november 2009.

Klik op dit artikel om meer te weten te komen over de belangrijkste allergenen.

Microbiële besmetting voorkomen is voor ons een prioriteit

V_ARTICLE_SAFETY_MAG_BANNER_GALLERY_FULL_06

Omdat onze producten worden ontwikkeld voor de meest kwetsbare huid, is het van essentieel belang om besmetting met bacteriën of gisten te voorkomen, die irritatie of infectie kunnen veroorzaken. Onze laboratoria doen een beroep op:

Behalve de ingrediënten zelf, kan ook jouw verzorgingsroutine een invloed hebben op het welzijn van je huid. Klik hier om te weten te komen hoe jouw schoonheidsroutine misschien huidreacties kan veroorzaken.Deel dit

sluiten