Specialist van de gevoelige huid

3 concrete acties om het leven van de patiënten met een gevoelige huid te verbeteren

Img_3 concrete acties om het leven van de patiënten met een gevoelige huid te verbeteren

Sinds zijn oprichting in 1975 zet het Dermatologisch Laboratorium van La Roche-Posay alles in het werk om de levenskwaliteit van patiënten met een gevoelige huid te verbeteren. Door middel van huidverzorgingsproducten  maar ook gulle acties die als doel hebben het dagelijks leven van mannen en vrouwen te veranderen die zich willen verzoenen met een huid die soms een "vreemde" is geworden, zoals sommige atopie-patiënten vertellen. Ontdek de 3 emblematische acties die ons engagement ten dienste van alle huidtypes, ook de meest kwetsbare, concreet vorm geven:

1

De schoonheid van uw huid sublimeren eerder dan haar gebreken te verdoezelen

De natuurlijke schoonheid van het gezicht benadrukken om de zichtbare tekenen van huidaandoeningen te vergeten. Dat is de filosofie van de Corrigerende make-upworkshops die meer dan 20 jaar geleden door La Roche-Posay werden opgezet.

Meer info

2

Van het smeren een kinderspel maken

In de 80 atopieschooltjes die door La Roche-Posay in de hele wereld werden opgericht, leren de kinderen hun ziekte positiever te ervaren en leren ze zelfstandiger te zijn.

3

Huidkanker bestrijden

90% van de huidkankergevallen zijn geneesbaar als ze op tijd worden opgespoord: La Roche-Posay helpt om het grote publiek te sensibiliseren door deel te nemen aan de organisatie van de "Melanoma Days", waarbij gratis screenings worden uitgevoerd in meer dan 30 landen wereldwijd.