Achtergrondinformatie

Bodylotion

Img_Bodylotion

Bodylotion is verkrijgbaar in veel verschillende varianten. Bijna elk merk dat verzorgingsproducten maakt voor de huid heeft wel een bodylotion opgenomen in de productlijn. Er zijn bodylotions voor de verzorging van de droge huid, voor de gevoelige huid, voor een bruine kleur, voor een gezonde gloed, bodylotion met glitters. Kortom genoeg keuze.

Bodylotion als verzorgingsproduct

Bodylotion is een product dat meestal na het douchen wordt gebruikt. Door het gebruik van water op de huid, voelt deze daarna soms trekkerig aan. Het kan zijn dat de huid rood is en dat hij er zelfs droog uitziet. Door het gebruik van bodylotion verdwijnen deze symptomen, althans dat lijkt vaak zo.

Verzorging van de droge, gevoelige huid

Bodylotion kan heel prettig zijn in het gebruik. Voor de echt droge en gevoelige huid is het echter niet altijd genoeg. Bodylotion bestaat namelijk voor een groot gedeelte uit water. Dat water verdampt gewoon wanneer het product op de huid wordt gesmeerd. Dat betekent dat het grootste deel van de crème weinig doet qua verzorging van de huid. Een vetter product, zoals bodymilk, kan dan een oplossing bieden.

Bodymilk

Bodymilk lijkt veel op bodylotion, maar bevat iets andere bestanddelen. Door de verschillende ingrediënten die in bodymilk zijn verwerkt, zoals oliën of boter, wordt de huid gevoed. Vooral voor de extreem droge en gevoelige huid is dit prettig. Een erg droge huid heeft vaak een diepere verzorging nodig, bodylotion is dan vaak niet voldoende.

Bodymilk van La Roche-Posay

De producten van La Roche-Posay zijn speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. Heb je last van een extreem droge huid en zoek je een goed verzorgingsproduct voor je hele lichaam? Kijk dan eens naar de lichaamsmelk van Lipikar. Deze lichaamsmelk herstelt de huidbarrière en versterkt je huid. Het bevat karitéboter om de huid intensief te voeden en weer soepel en comfortabel te maken.

Aanbevolen voor u

See all articles