0

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws en aanbiedingen

Media Widget 01Media Widget 02Media Widget 03

No More display

Terug naar www.laroche-posay.be/nl
Save your skin

Anthelios van La Roche-Posay: zeer hoge bescherming voor de gevoelige huid

In nauwe samenwerking met dermatologen wereldwijd en steunend op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen,
blijft La Roche-Posay zijn gamma ANTHELIOS XL voortdurend verbeteren om zonneproducten  aan te bieden met een zeer hoog beschermingsniveau,
respect voor de gevoelige huid en maximaal aanbrengcomfort.

Img_Anthelios van La Roche-Posay: zeer hoge bescherming voor de gevoelige huid

In nauwe samenwerking met dermatologen wereldwijd en steunend op de nieuwste wetenschappelijke ontwikkelingen, blijft La Roche-Posay zijn gamma ANTHELIOS XL voortdurend verbeteren om zonneproducten  aan te bieden met een zeer hoog beschermingsniveau, respect voor de gevoelige huid en maximaal aanbrengcomfort.

Anthelios: al bijna 30 jaar lang draagt het dermatologisch laboratorium La Roche-Posay bij tot de vooruitgang in zonnebescherming voor de gevoelige huid.

De voorbije 30 jaar is La Roche-Posay zijn Anthelios-formules voortdurend blijven innoveren en verbeteren, met één belangrijk doel voor ogen: de gevoelige huid optimale zonnebescherming bieden om ze te behoeden voor onomkeerbare zonneschade (huidveroudering, overgevoeligheidsreacties, foto-geïnduceerde aandoeningen, enz.).

Anthelios was het eerste merk dat gebruik maakte van een exclusief filtersysteem: Mexoryl SX™ in 1992 en Mexoryl XL™ in 1998. Als resoluut innoverend gamma is Anthelios altijd een voorloper geweest in efficiënte bescherming tegen zowel UVA- als UVA-straling, zonder toegevingen op het vlak van tolerantie.

Cijfer:

24 klinische studies bewijzen dat Anthelios efficiënte bescherming biedt bij zongerelateerde aandoeningen.

Unieke texturen om de huid het hele jaar door te beschermen

Hoewel UV-bescherming het hele jaar door noodzakelijk is, variëren de behoeften naargelang het seizoen, het soort blootstelling en het huidtype.
Anthelios is verkrijgbaar in diverse formaten, texturen en beschermingsfactoren, om in te spelen op alle specifieke behoeften. Anthelios biedt zonneproducten voor het hele gezin: volwassenen, kinderen en baby's. Ze bestaan in SPF50+ en SPF30 en zijn specifiek afgestemd op elk huidtype en elke zonnesituatie.

DE BESTE BESCHERMING TEGEN DE ZON VOOR MIJ

Ons 3-stappenplan om jezelf te beschermen tegen kanker