0

NIEUWSBRIEF

Altijd op de hoogte van
het laatste nieuws en aanbiedingen

Media Widget 01Media Widget 02Media Widget 03

No More display

test Fb connect
|ARTSEG_OP_PARENTSCORNER_BABY | |

PARENTS' CORNER

Hoe moet ik de huid van mijn baby verzorgen?

La Roche-Posay is het merk bij uitstek voor de verzorging van babyhuid. Aanbevolen door 25.000 dermatologen.

 Baby Dagelijkse verzorging

4 deskundige tips voor een mild, aangenaam bad

Je baby een badje geven is een van de belangrijkste stappen in de dagelijkse was- en verzorgingsroutine. Het bad zou een speciaal moment moeten zijn om een hechtere band te smeden en voor het welzijn van je baby.

Img_4 deskundige tips voor een mild, aangenaam bad

1. Een bad per dag op de juiste temperatuur

Het bad mag noch te warm zijn, zodat de huid niet uitdroogt, noch te koud zijn, zodat het niet oncomfortabel is voor je baby. Geef je baby een bad gedurende 5 tot 10 minuten op een temperatuur van 37 graden en zorg dat je niet te veel water in het bad doet.

2. Kies een mild reinigingsproduct

Traditionele zeep heeft een hogere pH en bevat sterkere reinigingswerkstoffen die de hydrolipidische film van de huid kunnen beschadigen. Begin met enkele druppels reinigende olie aan het badwater toe te voegen om baby’s huid te beschermen. Het is belangrijk om een zeepvrije reiniging te gebruiken die de huid mild reinigt en de huidbarrière beschermt en de trekkerigheid zo aanzienlijk vermindert.

3. Gebruik je vingertoppen

Washandjes kunnen de huid irriteren en kunnen ook kiemen bevatten. Voor een mildere reiniging, laat je het reinigingsproduct met je vingertoppen op de huid van je baby schuimen om zo weinig mogelijk wrijving te veroorzaken vooraleer grondig te spoelen

4. Zacht drogen

Om je baby af te drogen, dep je de huid voorzichtig met een warme, schone handdoek en droog je de huidplooien goed om te vermijden dat er zones vochtig blijven en op die manier irritatie kan ontstaan en de opperhuid kan beschadigen.

Aanbevolen producten

Alle producten bekijken
16341Lipikar Wasgel453337872418785LipikarLichaam|Baby/HydraterenLichaam|BabyHydrateren0.00
LRP_Logo_BabyAnimation.png
Lipikar Wasgel | La Roche Posay