Panel 1:
Panel 1:
Panel 2:
Panel 2:
Panel 3:
Panel 3:
Panel 4:
Panel 4:
Panel 5:
Panel 5:
Panel 6:
Panel 6:


12 Months
  • Pompje
  • Volwassenen
  • Hoge bescherming met breed spectrum
    Zeer Waterproof
    Geen witte vlekken. Dry touch
  • Gezicht
    Hals

HOOFDINGREDIËNTEN
WAT ZIT ERIN

XL-PROTECT

BREEDSPECTRUM ZONNEBESCHERMINGSFILTER.
Een krachtige combinatie van UV-filters en antioxidanten die niet alleen helpt beschermen tegen breedspectrum UVA- en UVB-straling, maar ook tegen andere huidagressoren zoals infraroodstraling en luchtvervuiling.

AIRLICIUM

Mat makende microdeeltjes die onmiddellijk samensmelten met de huid en alle oorzaken van glans onder controle houden (talg, zweet en vocht).

GLYCERINE

VOOR EEN GEHYDRATEERDE, COMFORTABEL AANVOELENDE HUID.
Glycerine helpt de huid te hydrateren na de eerste aanbreng.

HET IS BEWEZEN

Anthelios is al meer dan 25 jaar pionier op het gebied van baanbrekende innovaties: Uva-filters, breed beschermingsspectrum, structuren en technologieën.


Klinisch bewezen werkzaamheid op een zeer gevoelige huid die gevoelig is voor de zon. De werkzaamheid van Anthelios is aangetoond door 31 klinische studies uitgevoerd in vivo door wereldberoemde dermatologische experts op het gebied van fotodermatologie.

Het product laat de huid niet olieachtig aanvoelen na gebruik 87,2%
Het product laat de huid niet glanzen na gebruik 85,5%
Het product geeft de huid na gebruik een matte uitstraling 83,6%

Zelfevaluatie onder 55 volwassen mannen en vrouwen, 18-65 jaar oud, alle typen huid, verwijde poriën en onregelmatigheden van de huid, 100% zeer gevoelige huid, 100% reactieve huid/huid die gevoelig is voor de zon (verklarend) met ten minste 70% van de personen met phototypes I en II. Ten minste twee keer per dag, voorafgaand aan blootstelling aan de zon en in de zon elke 2 uur opnieuw aangebracht.

WELKE
HEB IK NODIG?

DE PERFECTE COMBINATIEVOOR JOUW HUID

HET WINNENDE ANTHELIOS TRIO

ANTHELIOS speelt een voortrekkersrol op het gebied van zonnebrandproducten. De zeer hoge en breedspectrum bescherming is het resultaat van meer dan 25 jaar geavanceerd klinisch onderzoek naar zonnebrandmiddelen en de huid die gevoelig reageert op de zon.
UW BENODIGDHEDEN VOOR OLIEACHTIGE HUID OF HUID DIE GEVOELIG IS VOOR ACNE
POSTHELIOS MELT-IN-GEL is een dermatologische aftersun verrijkt met lipide-aanvu...
Bekijken

ONTDEK DE ANDERE
PRODUCTEN UIT HET ASSORTIMENT

ANTHELIOS speelt een belangrijke rol op het gebied van zonnebrandproducten. De zeer hoge en breedspectrum bescherming is het resultaat van meer dan 25 jaar geavanceerd klinisch onderzoek naar zonnebrandmiddelen en de huid die gevoelig reageert op de zon.