Oogcontour - Toleriane - La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

Toleriane Ultra Oogcontour

Verzorging voor de gevoelige oogcontour

3337872419522
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Gaat zwelling en gevoel van irritatie tegen rond de oogcontour, brengt onmiddellijk en langdurige kalmering.

Pompfles hermetisch 20ml

Oogcontour - Toleriane - La Roche-Posay

eigenschappen

Roodheid, gevoel van prikkeling, zwelling rond de oogcontour, onbehaaglijk aanvoelende oogcontour van gevoelige ogen. Geschikt voor lensdraagsters.
Hydraterende en kalmerende verzorging. Bevat een gepatenteerd complex van [Neurosensine + Niacinamide] met een gerichte werking op zwelling en een onbehaaglijk aanvoelende oogcontourhuid, in combinatie met kalmerend en beschermend thermaal water van La Roche-Posay. De hermetische verpakking maakt een zuivere samenstelling mogelijk, voor optimale tolerantie: zonder bewaarmiddelen, zonder parabenen, zonder parfum, zonder alcohol, zonder kleurstoffen, zonder lanoline.

Werkzaamheid van het product

Brengt onmiddellijk comfort: jeuk, onbehagen, branderigheid en roodheid verminderen aanzienlijk. Na 4 weken zijn irritatie en zwellingen duurzaam afgenomen. Hoge tolerantie, klinisch getest op gevoelige en reactieve huid.

Werking

Gaat zwelling en gevoel van irritatie tegen rond de oogcontour, brengt onmiddellijk en langdurige kalmering.

Aanbrengtips

’s Morgens en ’s avonds aanbrengen op de oogcontour.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

4

“ beste oogcreme ooit getest ”

Hallo, al jaren sukkel ik met eczeem rond mijn ogen. Al 10-tallen tubetjes geprobeerd. Ofwel was de oogcreme niet vettig genoeg, ofwel moet je zoeken tussen de anti-aging producten voor een vettige oogcreme, maar dan reageer ik allergisch en met eczeem. Gelukkig kon ik deze nieuwe oogcreme uittesten van toleriane ultra en ik moet zeggen, mijn eczeem rond mijn ogen is heel sterk vermindert. Ik ben er dus heel blij mee.

Door: 

Leeftijd: 30-39 jaar

4

“ Aangenaam product ”

Sinds enkele weken ben ik bij de gelukkigen die La Roche Posay heeft uitgekozen om dit product te testen. Binnenkort volgt er hierover een uitgebreide review op mijn blog (http://livingthesweets.wordpress.com)
Momenteel heb ik hier alleen nog maar positieve ervaringen mee. Vaak had ik trekkende jeukende ogen en door lensgebruik was het er zeker niet op verbeterd. Deze crème is super makkelijk uitstrijkbaar, fris aan te brengen en helpt echt bij droge, gevoelige zones. Geen schilfertjes meer!

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken
Thermaal bronwater voor gezicht en lichaam - La Roche-Posay