Retinol voor gevoelige huid - Redermic R - La Roche-Posay
  • Facebook
  • Pin

Redermic R

Dermatologisch corrigerend concentraat

3337872413063
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Strijkt opvallende rimpels glad, transformeert het huidoppervlak: doet huidvlekjes vervagen en maakt de teint gelijkmatiger.

Tube 30ml.

Retinol voor gevoelige huid - Redermic R - La Roche-Posay

eigenschappen

Opvallende rimpels, onregelmatige teint en huidvlekjes. Gevoelige huid.
Een exclusief complex van zuivere retinol en Retinol met Progressieve Afgifte om de optimale dosis geleidelijk aan vrij te geven. 
Dit geeft een doeltreffende corrigerende anti-aging werking waarbij de tolerantiedrempel van de huid wordt gerespecteerd.

Werking

Opvallende rimpels worden gladgestreken. Het huidoppervlak wordt getransformeerd: huidvlekjes vervagen, de teint is gelijkmatiger.

Aanbrengtips

’s Morgens en/of ’s avonds aanbrengen op gezicht en hals.

Stel uw huid niet bloot aan UV-straling. Breng dagelijks een beschermend zonneproduct met SPF >=15 aan. Indien de huid de eerste keren dat u het product aanbrengt onbehaaglijk aanvoelt, breng het dan minder vaak aan tot de huid gewend is aan de retinol. Vermijd de oogcontour.

Ingrediënten

Reviews

Door: 

Leeftijd: 45-54 jaar

4

“ Isabel 44 jaar regio Antwerpen ”

Ik heb de eer gekregen om Redermic R te mogen uitproberen. Ik heb een intolerante huid en reageer ook snel op het veranderen van producten. De Redermic R is voor mij TOP geen reactie en mijn huid ziet er ook goed uit. Mijn huidvlekjes zijn weg en de rimpels vervagen stilletjes aan. Ben het een kleine 2 weken aan het smeren. Het product doet al wat het beloofd. Ik ben alvast fan. Bedankt.

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken
Thermaal bronwater voor gezicht en lichaam - La Roche-Posay