Getinte crème - Anthelios SPF 50+ - La Roche-Posay Anthelios
\\SRV-PUBLIC-2015\Applications\Site-LRP-Inter\Deploy\Resources\saveyourskin\images\v_sticker-steps.png
  • Facebook
  • Pin

Anthelios XL
Getinte comfort crème
SPF 50+

Zeer hoge gezichtsbescherming. Hoge UVA-UVB.

3337872419690
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Zeer waterbestendig. Met parfum. Zonder parabenen. Getest onder dermatologisch toezicht. Niet comedogeen.

Tube 50ml.

eigenschappen

Gevoelige huid of huid met zonne-intolerantie (dus die gemakkelijk allergisch reageert in de zon). Preventie van pigmentvlekken door de zon (zwangerschap, fotosensibilisering, enz.). Bij zeer felle zon.
Innovatie: La Roche-Posay maakt gebruik van een uniek antioxiderend bestanddeel, BAICALINE, en levert voor het eerst het bewijs van de biologische efficiëntie ervan tegen UV (met inbegrip van lang UVA) voor een nog betere bescherming. Optimale UVB-bescherming SPF 50+ en UVA-bescherming die strenger is dan de Europese aanbeveling (voor zonneproducten), dankzij het gepatenteerd en fotostabiel filtersysteem Mexoplex®. Nieuwe, getinte BB Crème-textuur. Soepele, niet vette crème met 3-in-1 effect: beschermt, hydrateert en laat de huid egaal ogen. De universele micropigmenten smelten op de huid en passen zich aan elke huidtint aan voor een natuurlijke, frisse en stralende teint.
Zeer waterresistent. Met parfum. Zonder parabenen. Getest onder dermatologisch toezicht. Niet comedogeen.

Werkzaamheid van het product

Met innoverend BAICALINE, een actief bestanddeel met antioxiderende werking. Innovatie: La Roche-Posay maakt gebruik van een uniek antioxiderend bestanddeel, BAICALINE, en levert voor het eerst het bewijs van de biologische efficiëntie ervan tegen UV (met inbegrip van lang UVA) voor een nog betere bescherming.

Aanbrengtips

Het product vlak voor de zonblootstelling aanbrengen. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen of afdrogen. 
Voorzorgen: Te veel zon is gevaarlijk. Een zonneproduct biedt nooit 100% bescherming. Baby's en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. 
Het product vlak voor de zonblootstelling aanbrengen. Regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen. De zone rond de ogen vermijden. 
Bij contact met de ogen, onmiddellijk en overvloedig spoelen. Contact met textiel vermijden.

Ingrediënten

Save your skin

Betere huidbescherming voor jou en je dierbaren
Het is zo simpel als

1 2 3
Meer weten
Save your skin

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken