Babymelk - Anthelios Dermo-Pediatrics SPF 50+ - La Roche-Posay Anthelios
  • Facebook
  • Pin

Anthelios
Dermo-Pediatrics
SPF 50+
Babymelk

Indirecte blootstelling aan zon. Zeer hoge bescherming van gezicht en lichaam van baby's.

3337872419904
SGU alpha
SGU beta
SGU epsilon
SGU d
SGU omega

Speciaal samengesteld voor de tere of potentieel atopie neigende babyhuid. Zonder parfum. Zonder parabenen.

Pompflacon 50ml

eigenschappen

Tere huid van baby’s al dan niet neigend naar atopie en kinderen jonger dan 3 jaar. Gezicht en lichaam. Indirecte zonblootstelling. Vanaf de leeftijd 6 maanden.

Optimale UVB-bescherming SPF 50+ en UVA-bescherming die strenger is dan de Europese aanbeveling (voor zonneproducten), dankzij een gepatenteerd en fotostabiel filtersysteem. Formule in affiniteit met de babyhuid: ontwikkeld met een uitgekiende dosis ingrediënten die geselecteerd zijn op onschadelijkheid. Met natuurlijke karitéboter om de huid te hydrateren, tot rust te brengen en de huidbarrière te versterken.

Werking

Zachte, fluwelige en comfortabele textuur. Hypoallergeen. Getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht.

Aanbrengtips

Kinderartsen en dermatologen raden aan om kinderen jonger dan 3 jaar niet rechtstreeks bloot te stellen aan de zon. Zelfs in de schaduw adviseren ze een optimale bescherming (hoofdbedekking, T-shirt, zonnebril, zonnecrème met zeer hoge beschermingsfactor) om hun tere, gevoelige huid te beschermen tegen indirecte UV-straling. Voorzorgen: Babies en jonge kinderen niet blootstellen aan direct zonlicht. Overmatige blootstelling aan de zon is gevaarlijk. Blijf niet te lang in de zon, zelfs niet wanneer een zonnebrandproduct wordt gebruikt, omdat het géén 100% bescherming geeft. Vlak voor blootstelling aan de zon het product royaal aanbrengen. Om de bescherming te behouden regelmatig en royaal opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen. Het dragen van een hoofddeksel, T-shirt en zonnebril wordt zeer aanbevolen.

Ingrediënten

Save your skin

Betere huidbescherming voor jou en je dierbaren
Het is zo simpel als

1 2 3
Meer weten
Save your skin

La Roche-Posay beveelt aan

Alle producten uit het assortiment bekijken
Thermaal bronwater voor gezicht en lichaam - La Roche-Posay